Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020. Kauniit ja rohkeat (Katsomo)

Kauniit ja rohkeat: Juonipaljastukset: 2018

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Bill haluaa edelleen Steffyn ja tekee juonikkaan suunnitelman. Hope on onnellinen, kun Liam kosii häntä. Viestejä ei välitetä kolmansille osapuolille. Tilanne muuttuu, kun Ridge tekstaa Steffylle, että Billin valheet selvisivät. Wyatt kuitenkin on onnistunut saamaan jalkansa oven väliin myös työkuvioissa: Hän ja Hope tekevät yhteistyötä yhdistäen korut ja vaatesuunnittelun.

Next

Kauniit ja rohkeat: Juonipaljastukset

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Tein meidän kaikkien iloksi myös pienen kuvion siitä, kuka on ollut kenenkin kanssa. Ammuskelija onkin nainen, jota ei ole näkynyt Los Angelesissa hetkeen. Pian Hope tulee huonovointiseksi ja tekee raskaustestin. Lue myös: Rakastunut Bill oikkuilee! Billin uhkailusta pelästyneet Katie ja Wyatt päättävät purkaa kihlauksen mutta pysyä silti pariskuntana. Erottuaan Katiestä Wyatt törmää Sallyyn. Voit halutessasi kieltää tietojen keräämisen evästeiden avulla. Thomas on jo suunnitellut heille kokonaisen yhteisen elämän ja vetoaa Caroline-vainaan tahtoon saadakseen haluamansa.

Next

Kauniit ja rohkeat ohjelmatiedot

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Bill vain ehtii huutaa peloissaan. Liamin ja Billin elämään nimittäin ilmestyy uusi perheenjäsen; Liamilla onkin veli, komea korusuunnittelija Wyatt, joka on elänyt tähän astisen elämänsä äitinsä kanssa, ilman biologista isäänsä. Steffy on onnessaan, kun Liam palaa hänen luokseen. Sally antaa Thomasin kuulla kunniansa jouduttuaan tämän uskotuksi vastoin tahtoaan. Brooke ja Bill aloittavat yhteisen elämän, mutta ilman onnea tulevasta lapsesta; Brooke on nimittäin kokenut keskenmenon.

Next

Kauniit ja rohkeat: Taylor palaa järkyttävissä tunnelmissa

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Lopulta Bill tajuaa toimineensa väärin ja kertoo Steffylle, että tämä saa naida Liamin. Quinn ei kaihda tilaisuutta ilkkua Sallylle tämän muutettua ulos Wyattin kodista. Hän menee tapaamaan Steffyä ja Kellyä kehittäen uhkauksen, jolla hän voi estää Liamin ja Steffyn häät. Brooke aloittaa häävalmistelut ja on jopa innokkaampi kuin morsian. Hän haukkui miehen kamalaksi hyväksikäyttäjäksi ja tyttärensä Steffyn saalistajaksi.

Next

Kauniit ja rohkeat: Juonipaljastukset: 2018

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Brooke ei pystynyt hyväksymään Ridgen sokeutta poikansa mielisairaudelle, ja heidän avioliittonsa rakoili yhä pahemmin. . Vai pitäisikö sanoa Liam ja Hope? Ennen hyvin seesteisellä psykiatrilla on niin painavaa sanottavaa, että Pariisi saa jäädä pysyvästi. Hänellä on vakaa aikomus estää Thomasia tuhoamasta avioliittoaan. Silti Steffy järkyttyy, kun Liam yllättäen syyttää häntä vehtaamisesta Billin kanssa.

Next

Kauniit ja Rohkeat juonipaljastuksia syksy 2018

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Huomaathan, että tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkopalvelun toimivuuteen. Kun Liam yllättäen jättää Steffyn, Ridge on varma Spencereiden juonittelusta. Lue myös: Brookesta tulee häähullu! Bill huijaa Liamia, minkä vuoksi tämä valitsee Hopen. Aivan eilisen jakson lopussa nähtiin nopeasti, kuinka kävelykeppiin nojaava Taylor kertoi Billille suorasanaisesti mitä mieltä hän tästä on. Liam on ehtiväinen poika kun sille päälle sattuu. Vaikka häät peruuntuvat, Brooke jaksaa uskoa, että Hope ja Liam kuuluvat yhteen.

Next

Kauniit ja rohkeat: Juonipaljastukset: 2018

Kauniit ja rohkeat juonipaljastuksia 2020

Tilanteen jälkeen Wyatt tapaa isäänsä ja puhuu suunsa puhtaaksi. Quinn pelästyy, että Wyatt sitoo itsensä Sallyyn peruuttamattomasti. Myöhemmin Hope tapaa Liamia, Steffyä ja pientä Kellyä. Häät eivät kuitenkaan koskaan etene loppuun. Lue myös: Lapsi syntyy vauhdilla! Liamilla on vaikeaa: hän on kahden naisen välissä. Wyatt saa tietää Liamin ja Hopen päätyneen yhteen Billin juonittelun vuoksi.

Next