Nrk stjernekamp 2020. P3.no Musikk » Stjernekamp: Country

«Stjernekamp» på NRK

Nrk stjernekamp 2020

Jeg føler jeg er født til, om det går an, sier Lech til Kåre Magnus Bergh under dagens presentasjon. Blant annet hadde han stor suksess med den norske coverversjonen av «Despacito» sammen med Carina Dahl. Åge Sten Nilsen 49 Nilsen, for mange kjent som «Glam» fra bandet Wig Wam, representerte Norge i Eurovision med «In mye dreams» i 2005. «Sondrey» 24 Heter egentlig Sondre Nystrøm, og kommer fra Øyer i Oppland. Tidligere har han også vært en aktiv friidrettsutøver og har en personlig rekord på 100 meter på 10,78.

Next

Stjernekamp

Nrk stjernekamp 2020

Rocker Nilsen har en lang merittliste, både som soloartist, som frontfigur i Wig Wam og det nyere bandet Ammunition, og som musikal- og ensemble-artist. Ti deltakere skal bli til ni, og sjangeren er intet mindre enn country. Mimmi, som er halvt senegalesisk, har også vært å høre på både Mela-festivalen og Buktafestivalen. Adrian Jørgensen - «Stargazing» Kygo ft. Tidligere har Jørgensen bidratt som korist i den norske og europeiske finalen av sangkonkurransen.

Next

Anmeldelse av Stjernekamp: EDM

Nrk stjernekamp 2020

Etter fjorårets album «Dedication» ble hun utnevnt til «Norges svar på Beyonce» av Dagbladets anmelder. Blige, men ble en hit sammen med den da ukjente Sia i stedet. Sørvaags låter har solgt nær fem millioner i 70 land. Denne er godt stereotypisk og salig, med et snev av modernitet. Han omtales som Finnmarks nye stjerneskudd og en av de bedre vokalistene i Norge, tross sin unge alder. Det er ikke så ille, egentlig, sier Nilsen, som er svært realistisk med tanke på egne vinnersjanser.

Next

Stjernekamp

Nrk stjernekamp 2020

Hun har deltatt i Ungdommenes Kulturmønstring en rekke ganger, hvor hun også har vært mentor og medlem av fagpanelet. Hun har deltatt i Skal vi danse, hatt sin egen dokumentarserie, vært med i Hver gang vi møtes og vært Idol-dommer. Lech 44 år, fra Volda Beate S. Ikke minst har hun samarbeidet med britiske Jamie Cullum 39. NorthKid er et dyktig og allerede godt etablert band, som lager god musikk og har et vanvittig kult liveshow som vi gleder oss enormt til å se på Haikjeften», avslutter han. Lech er en vokalist, bandleder og låtskriver som er kjent under artistnavnte Beady Belle. Men nå har jeg fått meg dame som liker det, og hørt litt på det.

Next

Stjernekamp

Nrk stjernekamp 2020

Det siste året har hun spilt i Peer Gynt på Det Norske Teatret. Hun er likevel optimist før årets Stjernekamp-sesong. I tillegg har Åge spilt i musikaler som «Which Witch», «Chess» og «Hair». I kveld er det Anette som står i spotlighten, med en litt trøblete start. «Call Your Girlfriend» er en lengtende og inderlig klubblåt, og Hanne klarer virkelig ikke å gi denne låta justice. Han har i tillegg figurert som programleder i «The Singing Bee». Vidar Johnsen: Haugesundsmannen er mest kjent som tidligere vokalist i Vamp, men har også gjort suksess sammen med svenske Peter Nordberg.

Next

Anmeldelse av Stjernekamp: EDM

Nrk stjernekamp 2020

Elisabeth Andreassen: Hele Norges og Sveriges Elisabeth Andreassen er et kjent navn for de fleste. Sørvaag har gitt ut mange album, den ferskeste singelen kun for få uker siden. Her tar vi en nærmere titt på de 5 som er direkte kvalifisert til den store finalen 15. Programleder for direktesendingen er Kåre Magnus Bergh. Ulrikke Brandstorp — «Tin Man» Miranda Lambert, 2017 Tristesse så til de grader. Sesongen byr dessuten på salmer som tema, også det en ny sjanger i Stjernekamp-sammenheng.

Next