Russerevy 2020. Revy i ein tynn tråd

Arrangement > Førdehuset

Russerevy 2020

Etterfesten tek også stad i Holmatun på laurdagen, nede i diskoen! Siste nummer blei likevel sterk kost for mange, sjølv om rektor fann det flott. Det er også mogleg å kjøpe berre festbillett. Redd Barna og Smiso arrangerte Egerher kampanjen mot incest og seksuelle overgrep. Årets russerevy i Holmatun går av stabelen 31. Vi takkar Katastrofekullet for fantastiske opplevingar som kickoff, russetur, revy, dåp, russetid og ikkje minst ei forrykande avslutning. Idag tok russen seg turen ned på rådhusplassen for å vere med på eit veldig viktig arrangement som også er ein av dei viktigaste russeknutane! Om du vil eit bilde av deg skal bli sletta, kommenter slett under bildet:.

Next

Seinqueill med Botnrussen

Russerevy 2020

Var vi ikkje på di dør idag, kan du fortsatt gi en gave ved å sende til 2277 så støttar du kreftforeningen med 80kr!. Vi stilte med sang og rebusløp for ungane, og vi trur både barn og russ hadde det ekstremt kjekt! Fleire av aktørane på russerevyen får vi igjen oppleve i Operasalen i skulemusikalen Eidarussen2020 får god omtale i lokalavisene sine for russerevyen. Dei siste åra har russen i Norge samla inn over 100 millionar kroner til kreftsaka - dette ville vi også vere med på! Under framsyninga på laurdagen vil det vera sal av alkohol, husk legitimasjon! Hafstadrussen har blitt ein endå meir samansveisa gjeng etter dette. Vi valde å gi overskotet til ein organisasjon som jobbar hardt for folkets helse; Kreftforeningen! Om du vil eit bilde av deg skal bli sletta, kommenter slett under bildet: Hafstadrussen2015 kicka off russetida med ein heidundrandes fest på treskeværket! Vi skal ut i verda - Bli med oss på ferda. Hemsedal 2015 Hafstadrussen Det var ikkje trygt i helga då Hafstadrussen intok Hemsedal! Fjordabladet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Next

Seinqueill med Botnrussen

Russerevy 2020

Hafstadrussen 2015 blei igår døpt - det var god kok og stemning heile kvelden blandt russen og vi er meir klar enn noken gang for å lage den beste russetida du noken gang har sett med det beste kullet! Russerevyen 2015 bydde på stor variasjon med musikk, dans og sketsjar. Stemning, samhald og ein gjeng klar for russetid. Det blir raudglødande stemning i lokalet, og russen ynskjer dykk velkommen med raudt frå topp til tå! To fullsette salar i Operahuset fekk oppleve ein russerevy av høg kvalitet denne helga. Vi slo oss saman med Mo og Øyrane for å hjelpe til med noko vi synes er ekstremt viktig å ha fokus på : Tusen takk til alle som bidrog ved å gå med bøsse og til alle som gav! Revyfest sto på programmet etter gårsdagens siste forestilling. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2020 © Fjordabladet. Fjordabladet skriv: «Heftig russerevy vekte latteren til live! Eidarussen varta opp med glitrande parodiar av både lokale og meir nasjonale, nydeleg song og fantastiske dansenummer.

Next

Arrangement > Førdehuset

Russerevy 2020

Hafstadrussen2015 kicka off russetida med ein heidundrandes fest på treskeværket! » I Fjordenes Tidende lyer overskrifta: «Høydepunktene stod i kø da russen inviterte til revy. Vennligst prøv noen av forslagene nedenfor og se om problemet løser seg. Det har oppstått en feil med tilgangen til dette innholdet. » Fotograf Svein Nesbakk har lagt ut fleire flotte bilde frå russerevyen her: Avislenker til Fjordenes Tidende og Fjordabladet:. . . .

Next

Eidarussen 2020 leverte ein god russerevy

Russerevy 2020

. . . . .

Next

Revy i ein tynn tråd

Russerevy 2020

. . . . .

Next

Russerevyen 2017

Russerevy 2020

. . . . . .

Next