Stadsbussarna gävle tidtabell 2020. Busslinje 2 blir snabblinje

Gävle Stadsbussar

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Då såg linjesträckningen ut så här: Linje Sträcka 1 Solkullen — — 2 — — Västerdala 3 Stinstorget - — Fridasro Vid tidtabellskiftet i juni 2009 försvann linje 12, men den nya linje 3 tillkom. Även några privata bussbolag bedrev busstrafik i stadens ytterområden; dessa köptes med tiden upp av kommunen. Uppgifter utan källhänvisning kan och tas bort utan att det behöver diskuteras på. Juni-september 2019 Polhemsskolan Ingen åtgärd. Detta innebär att du också kan begära rättning eller radering av dina personuppgifter. Sommaren 2020 trafikeras Inlandsbanan 15 juni - 23 augusti. Huvudman är Länstrafiken i Jämtlands län.

Next

Tidtabeller, kartor och aktuella tågtider

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Linjenätet fick hård kritik för att bussen till drogs in. Tidtabeller på Resrobot På Resrobots webbplats hittar du de senast uppdaterade tidtabellerna i pdf-format. Sedan slutet av 1990-talet upphandlas trafiken på entreprenad. Med kan du lösa biljett med din smartphone. Bussarnas miljövänliga utformning går hand i hand med den miljöprofil som Östersunds kommun jobbar med.

Next

Stadsbussarna Östersund

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Det går att ringa dit på nummer 063—161240. Dessutom kan du åka med 3 olika nattlinjer och en industrilinje som har en avgång per dag. Du använder dig av appen MobiTime och väljer att betala med kort eller faktura. Helgdagar går bussen andra tider än vanligt. Det finns 12 olika linjer i Östersund som ger en övergripande täckning över staden. Personuppgifterna lämnar du själv i samband med beställning av resa, beställning av broschyr eller nyhetsbrev, via telefon via beställning hos våra återförsäljare eller vid besök hos oss. Sånghusvallen och Brittsbo har inkluderats som en del av arbetet med elbussarna i Östersund.

Next

Eslövs stadsbussar

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Stadsbussarna anlägger 11 000 kvadratmeter stor bussdepå hos …! Det finns också lösa idéer om en bussgata mellan sjukhuset och Sätra via en tänkt järnvägsstation i. Ändamål med personuppgiftsbehandlingen Dina personuppgifter kommer att behandlas för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden i beställda resor och tilläggsprodukter samt hålla dig informerad om aktuella resor och liknande. Att vi dessutom får vara en del av elektrifieringen av Gävles stadstrafik under första kvartalet 2022, ser vi som en hedervärd bonus, säger Klaus Hansen, vd för Solaris Buss Sverige. En sådan begäran görs skriftligen till oss. Bussarna som trafikerar linjerna har låggolvsentre och rullstolsplats. De kommunalanslutna busschaufförerna som har blivit sysslolösa på grund av strejken har blivit lockoutade av arbetsgivaren Nettbuss Stadsbussarna. Linjekarta Eslövs stadsbussar är i.

Next

Stadsbuss

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Turtätheten är halvtimmestrafik linjerna 1-3 och timmestrafik linjerna 10-12 och sista avgången är ungefär 02. Nyårsafton, påskafton, pingstafton samt midsommarafton. Men det förändras alltså vid förseningar av flyg. Miljövänliga bussar Något som är mycket spännande med busstrafiken i Östersund är att den till stor del drivs med förnybar elektricitet. Hur mycket din resa kostar beror på hur många zoner du passerar.

Next

Tidtabeller för Nettbuss express

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Du kan också läsa om aktuella hållplatsförändringar på och i appen. Under åren 1994—1998 omfattade trafiken sannolikt flest linjer, 1—18 samt 20, där 1—4, 6, 7 och 15 hade minst halvtimmestrafik, 11, 12, 14, och 17 var kvälls- och nattlinjer och de övriga mer lokala linjer med begränsad trafik. Elbussarna ska trafikera linje 3 som är en av fyra stomlinjer i stadstrafiken i Gävle. Klicka för viktig information inför resan med stadsbussarna i Östersund. Gävles stadsbussar kan få pris — arbetarbladet.

Next

Stadsbussarna i Gävle

Stadsbussarna gävle tidtabell 2020

Läs mer om Snötåget Sommartrafik Observera att tidtabellen är preliminär och fastställs under våren 2020. Adress, telefonnummer, karta, vägbeskrivning och mycket mer till 2 träffar på stadsbussar i Gävle SvenskPress — Nya, gula stadsbussar i Gävle! En bussdepå är nu under uppbyggnad på Utmarksvägen 15 i Sörby Urfjäll. Men detta kräver att stoppet sker på ett sätt som är säkert för trafiken. Om du har en aktuell resa som inte är genomförd eller avslutad, eller har en pågående reklamation eller liknande kommer uppgifterna raderas inom en månad efter detta slutförts. Dina personuppgifter kan även komma att behandlas inom resebranschen, t ex av flygbolag, bussbolag, hotell och lokala samarbetspartners på resmålet. Utredningen omfattade förutom Gävles lokalbussar även de regionala linjerna 91 Gävle-Valbo-Sandviken och 99 Gävle-Valbo via Lund.

Next