data-aos=fade-left

Ontdek ons kenniscentrum

Leer meer over beleggen en blijf op de hoogte over wat er speelt op de beurs.

Innovative

Beleggersacademy

Een kennisbron voor de
beginnende belegger.

Lees meer

News

Blog

Beleggingsinspiratie,
marktinzichten, ideeën en meer.

Lees meer

Ontdek het hele kenniscentrum

Het beste van alle werelden

Wij bieden de uitzonderlijke combinatie van een gebruiksvriendelijk platform en lage tarieven. Ook zijn wij nu onderdeel van de grootste broker in Europa. Ontdek waarom meer dan een miljoen beleggers al een rekening bij ons hebben.

Ongekend lage tarieven

Beleg in Amerikaanse aandelen vanaf €0,51 per transactie.

Lees meer

Wereldwijde markten

Krijg toegang tot meer dan 50 wereldwijde beurzen.

Lees meer

Bekroonde broker

Wij zijn uitgeroepen tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

Lees meer

Veilig en vertrouwd

Een toonaangevend Europees beleggingsplatform met een bankvergunning.

Lees meer

risk-img

De risicos van beleggen.

Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Bij DEGIRO zijn we open en transparant over de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Voordat u begint met beleggen, zijn er een aantal factoren om te overwegen. Het helpt om vast te stellen hoeveel risico u bereid bent te nemen en welke producten daar het best bij passen. Daarnaast is het niet raadzaam om geld te beleggen dat u wellicht op korte termijn nodig heeft, of om posities in te nemen die financiële moeilijkheden kunnen opleveren. Het begint allemaal met bedenken wat voor belegger u wilt zijn. U kunt meer lezen over de risico’s van beleggen in onze Nadere Informatie Beleggingsdiensten documenten of bekijk onze beleggingsrisico pagina.

DEGIRO GESCHIEDENIS

Onze geschiedenis

In 2013 lanceerde DEGIRO haar online brokerage services in Nederland. Sindsdien is DEGIRO uitgebreid naar 18 Europese landen, waar particuliere beleggers kunnen profiteren van een zeer competitieve commissiestructuur. Hierdoor is DEGIRO in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste brokers in Europa.

Start nu met beleggen

2020

Het volgende hoofdstuk

In 2020 hebben we onze krachten gebundeld met flatex AG, waarmee we onder de naam flatexDEGIRO AG één van de grootste brokers in Europa werden. Ook werden we opgenomen in de SDAX, wat flatexDEGIRO één van de 160 grootste beursgenoteerde bedrijven in Duitsland maakt. Gezamenlijk bedienen we nu meer dan 1.000.000 beleggers.

2019

Een nieuw beleggingsplatform

In 2019 lanceerden wij een nieuw beleggingsplatform, gebaseerd op feedback van onze klanten en technologische ontwikkelingen. Met dank aan deze klanten heeft DEGIRO ook in 2019 meerdere internationale awards gewonnen. Alsof dat nog niet genoeg is, profiteren inmiddels 450.000 beleggers van onze diensten.

2018

Meer dan 350.000 klanten en ruim 40 awards

In 2018 passeerde DEGIRO de grens van 350.000 klanten. Dankzij onze klanten heeft DEGIRO ruim 40 internationale awards gewonnen waaronder de Best Broker en Best Mobile App Award van Financial Times & Investors Chronicle.

2017

Meer dan 200.000 klanten

In 2017 doorbrak DEGIRO de grens van 200.000 klanten en behoorde tot de 5 grootste brokers van Europa op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. DEGIRO won meerdere prijzen waaronder “Best Broker“ in Duitsland, uitgereikt door Handelsblatt.

2016

Grootste broker van Nederland

In 2016 werd DEGIRO de grootste online broker van Nederland op basis van het aantal verwerkte transacties per jaar. Daarnaast startte DEGIRO ook in Zwitserland en wist daarmee het 18e land te voorzien van lage transactiekosten.

Switzerland

2015

DEGIRO start in Noord-Europa & Italië

Gedurende 2015 werd de groei doorgezet naar Noord-Europa en Italië. Ook werden er vele internationale prijzen gewonnen, waaronder de “Gouden Stier” in Nederland.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

2014

Uitbreiding naar 9 landen

In 2014 breidde DEGIRO haar dienstverlening uit naar 9 andere Europese landen. Tevens verstevigde DEGIRO haar positie in Nederland dankzij het winnen van de ‘Best Broker’ award.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

2013

Start van DEGIRO

In 2013 introduceerde DEGIRO institutionele tarieven voor particuliere beleggers. Dit maakte wereldwijd beleggen laagdrempelig en betaalbaar.

Netherlands

Onze reis is pas net begonnen

Meer weten over waar we heen gaan? Lees meer over wie we zijn en waar we in geloven.

Ontdek meer read

Ruim 80 internationale awards

Kies voor de partij die is benoemd tot beste, eerlijkste en goedkoopste online broker.

UK-award

United

Best beoordeelde beleggingsplatform

Financial Times & Investors Chronicle 2020

ES-award

Spain

Beste Stockbroker

Rankia 2020

veiligheid

veiligheid

BESTE ONLINE BROKER

Cashcow 2019

DE-award

Germany

Meest eerlijke online broker

NTV 2020

Partners & Providers

Reach out

Find us at the office

Gieser- Madigan street no. 4, 89728 Tokyo, Japan

Give us a ring

Danyelle Malanche
+96 551 917 434
Mon - Fri, 10:00-17:00

Tell us about you