Osakesijoittaminen ja rahastosäästäminen juuri nyt.

Tallink Grupp AS:n osakeanti on käynnissä viimeistä päivää.

Kaupallinen yhteistyö: Tallink Grupp AS

Tallink Grupp AS on Euroopan johtava vapaa-ajanmatka-, liikematka- ja merikuljetuspalvelujen tarjoaja Itämeren alueella. Yhtiö omistaa ja operoi 15 aluksen laivastoa kahdella vahvalla tuotemerkillä – Tallink ja Silja Line.

→ Lue lisää ja tee merkintä

Sijoita pienyhtiöihin palkitun tiimin siivellä.

Kaupallinen yhteistyö: Aktia

Pienyhtiösijoittamisen suosio on kasvanut viime vuosina huomattavasti, eikä ihme. Pienet ja keskisuuret pörssiyhtiöt tarjoavat huomattavaa arvonnousupotentiaalia kasvaessaan onnistuneesti tai esimerkiksi yrityskaupan kautta.

→ Tutustu Aktian pienyhtiörahastoihin

Syksyn osinkokausi on alkanut.

Osinko-osakkeet ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat passiivisen ja tasaisen tulovirran osakesijoittajalle. Osingot uudelleensijoittamalla omistat ensi vuonna enemmän osakkeita ja kasvatat osinkotuloasi. Korkoa korolle -ilmiö toimii siis myös osinkosijoittamisessa. Se on yksinkertainen ja helppo strategia pitkäjänteiselle sijoittajalle.

→ Katso osinkokalenteri

Mihin sijoittaa osakesäästötilillä? Katso asiakkaidemme suosikkiosakkeet.

Koostimme alle asiakaskuntamme omistetuimmat osakesäästötilisijoitukset markkinoittain – listoilta voit siis saada ideoita myös osakesäästötilisi kansainväliseen hajauttamiseen!

→ Katso osakesäästötilien suosikit

 • Pienyhtiöt kiinnostavat nyt isosti – haastattelussa Aktia Nordic Micro Cap -rahaston salkunhoitajat

  Kerroimme joulukuussa solmineemme Aktian kanssa jakelusopimuksen, jonka myötä asiakkaamme voivat nyt sijoittaa kymmeneen...

  → Lue lisää

 • Q2-tuloskausi käynnisti poikkeukselliset ostot ja Nokia palasi parrasvaloihin | osakekauppa 7/2021

  Heinäkuussa suomalaiset yksityissijoittajat iskivät poikkeuksellisen tuntuvan ostovaihteen silmään ja kauppamäärät...

  → Lue lisää

 • Kenestä Vuoden Sijoittaja 2021? Entä Vuoden Sijoitusteko?

  Nordnet järjestää Vuoden Sijoittaja -kilpailun jo neljättä kertaa. Tänä vuonna palkitaan viime vuoden tapaan sekä Vuoden...

  → Lue lisää

Enemmän irti sijoituksistasi.

Meillä voit maksimoida varallisuutesi kasvun tai ja suojata pääomasi. Saat käyttöösi tarvitsemasi työkalut ja maksat vain siitä, mitä käytät. Aktiivisille sijoittajille avaamme pääsyn maailman pörsseihin niin nouseviin kuin laskeviin kursseihin.

Private

Private Banking.

Jätä hyvästit turhille maksuille ja löydä uuden ajan Private Banking. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut ja sijoitustuotteet sekä palvelua kokeneilta asiantuntijoilta, joiden avulla on helppo ottaa varallisuutesi hallintaan.
→ Private Banking

Nordnet

Nordnet Markets.

Maailma täynnä mahdollisuuksia. Hyödynnä nousevat tai laskevat kurssit. Käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä ja indekseillä. Jopa 20-kertaisella vivulla tai ilman. Välityspalkkiot 0 € yli 100 €:n kaupoissa.
→ Nordnet Markets

Vinkit ja inspiraatiota.

Aktiivinen säästäminen on todennäköisesti paras koskaan tekemäsi sijoitus. Meiltä saat työkalut ja inspiraatiota, joiden avulla säästöilläsi on enemmän mahdollisuuksia kasvaa.

Shareville

Shareville.

Shareville on Pohjoismaiden suurin sijoittajien vaikuttajaverkosto, jossa saat tietoa ja vinkkejä menestyviltä sijoittajilta.

→ Lue lisää Sharevillestä

Luotto

Luotto.

Nordnetissä saat luottoa salkkuasi vastaan. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja ja hyvät lainoitusasteet osakkeille ja rahastoille.

→ Lue lisää luotosta

Näin paljon säästösi voivat kasvaa.

Katso, kuinka paljon säästösi voivat kasvaa ja milloin saavutat säästötavoitteesi. Ottamalla säästösi hallintaan voit vaurastua nopeammin kuin uskoitkaan.

* On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. 

Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten säännöllinen säästäminen voi saada rahasi kasvamaan ajan myötä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskelma on yksinkertaistus todellisuudesta.

Laskelmassa on huomioitu rajallinen määrä muuttujia:

 • kertasijoitus alussa
 • kuukausittainen säästösumma
 • sijoitusaika vuosina
 • vuotuinen tuotto-odotus

On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus.

Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn säästötapaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja virheellisiin laskelmiin.

Lataa Nordnet-sovellus.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta.

Google

FI

App

Asiakaspalvelumme auttaa.

Asiakaspalvelumme auttaa.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille.

Reach out

Find us at the office

Gieser- Madigan street no. 4, 89728 Tokyo, Japan

Give us a ring

Danyelle Malanche
+96 551 917 434
Mon - Fri, 10:00-17:00

Tell us about you